Binbir Gece Dizisi -- Binbir Gece BinbirGece

binbir gece,binbir gece dizisi,binbirgece,binbir gece dizi müziği,binbir gece mp3,binbir gece tmc,binbir gece kanald,binbir gece izle,binbir gece fragmanları,binbir gece bölümleri,izle,binbir gece yeni bölüm, oyuncuları,videoları,resimleri, 1.bölüm,2.bölüm,3.bölüm,4.bölüm,5.bölüm,halit ergenç,onur,bergüzar korel,şehrazat,tardu flordun,kerem,ceyda düvenci,bennu,metin çekmez,burhan,binbir gece videoları,binbir gece forum,binbir gece dizi,jenerik müziği,1001 gece,binbirgece

28 Aralık 2006

Binbir Gece Dizisi 5. Bölüm Özeti

Onur’un yeni teklifi Şehrazat’ı perişan ediyor

Onur’dan acımasız bir teklif daha alan Şehrazat’ı Dubai’de zor saatler beklemektedir. Kerem’in aklı Onur’la birlikte Dubai’ye giden Şehrazat’ta kalır. Üniversite hazırlık kursuna yazılan Gani, Burhan’ın gözüne girmeye çalışır. Karnında yine bir kız çocuğu taşıyan Füsun’un evdeki gerginliği devam etmektedir. Onur ve Kerem’in arasında Şehrazat nedeniyle tartışma çıkar. Eşi Burhan’la arasını düzelten Nadide, torunu Kaan’ı görmek için çırpınır. Lösemili çocuklar yararına düzenlenen bir gecede Şehrazat’ın karşısına sürpriz biri çıkar. Onur’un yeni teklifini içine sindiremeyen Şehrazat, ne yapacak? Şehrazat Onur’un yeni teklifine nasıl bir tepki verecek? Kerem ve Onur’un arası düzelecek mi? Şehrazat Onur’la yaşadıklarını Bennu’ya itiraf edecek mi? Şehrazat’ın karşısına çıkan sürpriz kişi kim? Tüm bu soruların cevabı salı akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!
 
Video izle Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle!