Binbir Gece Dizisi -- Binbir Gece BinbirGece

binbir gece,binbir gece dizisi,binbirgece,binbir gece dizi müziği,binbir gece mp3,binbir gece tmc,binbir gece kanald,binbir gece izle,binbir gece fragmanları,binbir gece bölümleri,izle,binbir gece yeni bölüm, oyuncuları,videoları,resimleri, 1.bölüm,2.bölüm,3.bölüm,4.bölüm,5.bölüm,halit ergenç,onur,bergüzar korel,şehrazat,tardu flordun,kerem,ceyda düvenci,bennu,metin çekmez,burhan,binbir gece videoları,binbir gece forum,binbir gece dizi,jenerik müziği,1001 gece,binbirgece

10 Şubat 2007

Binbir Gece Dizisi 11. Bölüm İzle

Binbir Gece Dizisi 11. Bölüm Fragmanı

Binbir Gece Dizisi 11. Bölüm Özeti

Onur'un tutkulu ilgisi Şehrazat'ın kafasını karıştırıyor!
Ekranların bir numaralı dizisi Binbir Gece'nin yeni bölümünde gerilimli olaylar yaşanacak, romantik rüzgârlar esecek…
Oğlu Kaan ve Mihriban'a ulaşamayan Şehrazat'ın yüreği ağzında. Onur Şehrazat'ı yatıştırmak için bütün gücünü kullanır. Füsun doğum için hastaneye kaldırılır, kocası Ali Kemal ise sevgilisi Cansel'in koynunda. Gani eniştesi Ali Kemal'e sert tepki gösterir. Füsun doğum sonrasında depresyona girer. Bennu Kerem'le yapacağı iş seyahatinin heyecanı içinde. Onur'un içten yaklaşımı Şehrazat'ın kafasını karıştırır. Peride Onur'a evlenmesi için baskı yapmaya devam eder. Şirkettekileri at çiftliğinde pikniğe davet eden Onur, hem Şehrazat'ın hem Kaan'ın gönlünü kazanmaya çalışır. Onur'un Şehrazat'a gösterdiği açık ilgi Kerem'i rahatsız eder…
Kaan Onur'a nasıl bir tepki verecek? Ali Kemal Cansel'den ayrılacak mı? Bennu'yu bekleyen kötü sürpriz ne? Şehrazat Onur'u nasıl şaşırtacak?

Binbir Gece Dizisi 10. Bölüm İzle

Binbir Gece Dizisi 10. Bölüm Fragmanı

Binbir Gece Dizisi 10. Bölüm Özeti

Şehrazat’ın Onur’a cevabı ne olacak?

Onur'un evlenme teklifi Şehrazat'ı şoke eder. Onur, Şehrazat'a evlenme teklifinde bulunduğunu Kerem'e söylemek zorunda kalır. Kerem'le aynı projede çalışan Bennu'nun aşkı alevlenir. Şehrazat, Onur'un teklifini Bennu'dan gizler, Mihriban'a anlatır. Ali Kemal yaptığı çapkınlığı öğrenen Gani'yle anlaşmanın yollarını arar. Canla başla işine asılan Ali Kemal, Burhan'ı şaşırtır. Onur'un sürpriz teklifinden dolayı sarsılan Kerem, Bennu'yla yapacağı iş gezisini erkene alır. Onur ve Şehrazat bu kez farklı bir şekilde karşı karşıya gelirler. Burhan ve Nadide'nin evinde yeni doğacak torunun heyecanı yaşanmaktadır. Şehrazat, Feride ve Seval'in de katıldığı holding toplantısında çok gerilimli anlar yaşar.
Onur'un Şehrazat'a evlenme teklif ettiğini öğrenen Kerem nasıl tepki verecek? Onur, Şehrazat'ı bu kez nasıl ağlatacak? Ali Kemal, Gani'nin tehdidinden nasıl kurtulacak? Şehrazat'ın yüreğini hoplatan olay ne? Tüm bu soruların cevabı salı akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Binbir Gece Dizisi 9. Bölüm 8. Kısım

Binbir Gece Dizisi 9. Bölüm 7. Kısım

Binbir Gece Dizisi 9. Bölüm 6. Kısım

Binbir Gece Dizisi 9. Bölüm 5. Kısım

Binbir Gece Dizisi 9. Bölüm 4. Kısım

Binbir Gece Dizisi 9. Bölüm 3. Kısım

Binbir Gece Dizisi 9. Bölüm 2. Kısım

Binbir Gece Dizisi 9. Bölüm 1. Kısım

 
Video izle Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle!